روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند

پیشنهاد تل‌آویو برای بایدن: با افزایش تحریم‌ها تهران را به میز مذاکره بکشان

«گیلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا ضمن مخالفت با بازگشت واشنگتن به برجام، از دولت جو بایدن خواست با افزایش تحریم‌ها تهران را به میز مذاکره بکشاند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 16
کد خبر: ۷۷۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر  در ادامه اظهارنظرهای مقام‌های رژیم صهیونیستی درباره مواضع دولت جو بایدن در قبال برجام، نماینده تل‌آویو در واشنگتن نسخه‌ای برای رویکرد آمریکا در قبال ایران پیچید.

«گیلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا با درخواست از دولت جو بایدن برای برنگرداندن واشنگتن به برجام ادعا کرد، «اگر دولت جدید به آن توافق برگردد، ما قادر نیستیم بخشی از چنین فرایندی باشیم».

به گزارش رویترز، این مقام صهیونیست در مصاحبه با رادیو ارتش این رژیم ادامه داد: «ما فکر می‌کنیم اگر ایالات متحده به همان توافق قدیمی که از آن خارج شده برگردد، همه اهرم‌های نفوذش را از دست خواهد داد».

به ادعای سفیر تل‌آویو در واشنگتن، در صورت بازگشت آمریکا به برجام برای «ایرانی‌ها انگیزه‌ای جهت بازگشت به مذاکرات وجود نخواهد داشت و این، اشتباهی بزرگ خواهد بود».


گیلعاد اردان سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا

 

سفیر تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا سپس به دولت بایدن برای کشاندن ایران پای میز مذاکره توصیه‌هایی کرد و خواستار تشدید تحریم‌ها علیه این کشور شد.

اردان مدعی شد: «اینطور به نظر می‌رسد که تنها تحریم‌های فلج‌کننده، حفظ تحریم‌های کنونی و حتی افزودن تحریم‌های جدید به همراه یک تهدید نظامی معتبر که ایران از آن می‌ترسد، شاید ایران را به مذاکرات واقعی با کشورهای غربی بکشاند؛ مذاکراتی که شاید در نهایت باعث ایجاد توافقی شود که واقعا بتواند از دستیابی آن به (سلاح اتمی) ممانعت کند».

اظهارات این مقام رژیم اشغالگر قدس در شرایطی مطرح شده که ایران بارها اعلام کرده برنامه هسته‌ای این کشور صرفا برای مصارف صلح‌آمیز است.

مقام‌های ایران همچنین اعلام کرده‌اند که به دنبال نقض عهد و خلف وعده‌های طرف‌های غربی امضاکننده برجام، تهران دیگر پایبندی یک طرفه به تعهدات این توافق بین‌المللی را در دستور کار ندارد.

همچنین ایران به صراحت به طرف‌های بین‌المللی اعلام کرده که در صورت عدم لغو تحریم‌های غیرقانونی آمریکا، روند کاهش تعهدات برجامی خود را ادامه می‌دهد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار